Tjänster

Ett städföretag för dig som behöver hjälp med hemstädning i Dalarna.

ETT STÄDFÖRETAG
Ett alternativ för dig som vill ha hjälp av ett städföretag som arbetar med kvalitet, noggrannhet och effektivitet.
NÖJDA KUNDER
Hos MJ´S Städ är målsättningen att alla kunder ska kunna bli 100 procent nöjda. Jag hjälper alla kunder till dess att kunden är helt nöjd och inte vill ha mer hjälp.
ERFARENHET
Jag har varit verksam i branschen i snart 15 år, och har därför lång erfarenhet och mycket kunskap inom allt som har med städ att göra

MJ´S Städ hjälper dig med tjänster inom städning. 

Hos MJ´S Städ får du hjälp med det allra mesta inom städ. Företaget inriktar sig framför allt på hemstädning, men jag hjälper både företag och privatpersoner med städning. MJ´S Städ finns till för dig som befinner dig i Mockfjärd med omnejd, men kan även hjälpa till i resten av Dalarna.

MJ´S Städ är ett nystartat företag, och jag arbetar just nu på egen hand. Jag har varit verksam inom branschen i snart 15 år, och kan med min erfarenhet och min kunskap ge dig ett rent, snyggt och väl utfört arbete.

Ett företag som finns för dig i Mockfjärd och resten av Dalarna. 

 Hos MJ´S Städ arbetar jag med noggrannhet, kvalitet och effektivitet, för att kunna ge dig ett så snyggt resultat som möjligt. Min vision är att kunna göra alla kunder så nöjda som det bara går, och slutar inte hjälpa en kund förrän personen är 100 procent nöjd med arbetet och inte vill ha någon mer hjälp.

Har du några frågor eller funderingar, så tveka inte på att höra av dig till mig, så svarar jag så snart som jag kan!

Kontakta oss

Granvägen 1, 78542 Mockfjärd
0707-295116
mjsstad@gmail.com